Publicidad
Societat · 31 de Enero de 2022. 14:22h.

República en venta

La verja de un local del barrio de Gràcia de Barcelona, situado en laTravessia Sant Antoni, está pintada de amarillo con un lazo negro y el lema "Buenos días República". Este espacio albergaba hace un tiempo La Terreta, un punto de encuentro cultural de valencianos que tuvo que cerrar el 31 de julio de 2020 porque no llegaron a un acuerdo con sus propietarios para renovar el alquiler. El local, hoy en día, sigue disponible.

Publicidad
Publicidad

4 Comentarios

Publicidad
#5 L. Manzanedo, Al costat de Molins de Rei, 17/04/2022 - 08:16

fet de presentar-se a un concurs de mèrits.
I gent (sense conèixe'ls de res) ni fu ni fa o bé persones (que les aprecies, les estimes, t'operes per elles) amb origen valencià, estableixes vínculs no únicament laborals.
I si o en venda o en lloguer, és el que après de veure que el mercat a nivell econòmic és la solució a molts mals.

#4 L. Manzanedo, Al costat de Molins de Rei, 17/04/2022 - 08:14

algunes, sense quantificar, canvien de forma de pensar motivada pel canvi de forma de vida. Unes evolucionen i altres involucionen.
I direu que té a veure amb la notícia? Doncs bé la regularització de les persones interins i interines de totes les Administracions, que a moltes i molts se'ls farà funcionaris, estatutaris o laborals, només pel so

#3 L. Manzanedo, Al costat de Molins de Rei, 17/04/2022 - 08:11

Havant format part de la candidatura Des d'abaix fa anys, quan era jove i irresponsable, tot i que no em penedeixo, avui dia que m'he aburgesat, a la feina (per fugir de l'ESO vaig demanar a un/a ex- la possibilitat de treballar via Comissió de Serveis al ser funcionaria docent).
Certament tot està en venda, com els llocs de feina.
Les persones

#1 bejota, bcn, 06/03/2022 - 13:53

VALENCIA NO ES CATALUÑA.QUE QUEDE CLARO.